Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Leclerc želi zdravo rivalstvo sa Sainzom

foto: Ferrari Media Centre

Tim iz Maranela veoma optimistično ulazi u novu sezonu.

Ferrari je samo pre nekoliko dana prikazao svoj novi bolid a na čelu tima sada se nalazi Frederic Vasseur. I ako je Francuz još uvek kratko u Maranelu, neke promene koje je uveo već su zaživele ali se očekuje da će ih biti više kako sezona odmiče. Tako je on najavio da za njega ne postoji “prvi” ili “drugi” vozač već da se na ove vrhu piramide nalazi tim.

“Ferrari je veliki.” kazao je Charles Leclerc za Motorsport.com. “On (Vasseur) od kada je došao ovde, od prvog dana je veoma dobro razumeo kako Ferrari funkcioniše. Veoma je pametan u onome što želi i dobar u osnaživanju ljudi. Na taj način oni mogu da daju svoj maksimum. To je veoma važno.”

Carlos Sainz i Charles Leclerc ove godine ulaze u treću sezonu svoje saradnje a ovaj dvojac dobro se slaže i van staze.

“Mi imamo puno toga zajedničkog i van staze, kao što je golf, veslanje i šah. Puno se zabavljamo. Kada smo zajedno imamo dobar odnos. Naravno, obojica smo konkurentni na i van staze, posebno oko veslanja. To je zdrava konkurencija i mislim da nas ona pokreće napred.” dodao je vozač iz Monaka.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply