Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Leclerc: Pokušali smo sve na kraju ali nije bilo dovoljno

Monačanin je namerno prepustio drugo mesto kažnjenom Perezu u nadi da će Meksikanac uspeti da dovoljno pobegne Russellu u poslednjem krugu.

“Pokušali smo na kraju nešto na kraju. Znali smo da Perez ima kaznu, usporio sam i pokušao da mu dam DRS i zavetrinu, ali nije bilo dovoljno da završi ispred Russella nakon kazne. Želeo sam da povedem svakako na startu, ali sam znao da bih posle samo izgubio dodatno vreme u borbi sa Maxom. Fokus je bio na Mercedesu i bilo je zabavno. Mislim da smo sve uradili kako treba ovog vikenda. Nije bilo garancije da ćemo biti drugi najbrži bolid, ali smo se odlično pripremili. Žao mi je što nismo drugi, ali sve pohvale ekipi na svemu što su uradili ove godine. Od početka sezone smo znali da će biti teško, ali je napravljen veliki napredak tokom godine”, izjavio je Leclerc.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

4 Comments

    • Perez bi mogao da se obogati, kada prestane da bude vozač, i u penziji napiše knjigu :” Svi moji neuspesi”,ili:” Kako upropastiti spopstvenu trku” itd. Mora se priznati da je po tom pitanju vrlo talentovan i uspešan.

Leave a Reply