Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Leclerc: Bolid se na stazi ponaša onako kako smo predvideli i u simulatoru

Charles Leclerc, Ferrari, Testiranje Bahrein 2024. / foto: witter.com/ScuderiaFerrari

Tim iz Maranela bio je najbrži na drugom danu testa u Bahreinu.

Novi SF-24 je već od prvog kontakta sa stazom prikazao mnogo bolje performanse nego svoj prethodnik, što predstavlja dobru osnovu za početak sezone.

“Mi smo napravili dobar napredak.” kazao je Charles Leclerc a prenosi Autosport.com. “Još jednom da kažem, bolid radi ono što treba da radi, što nije bio slučaj na početku prošle godine. Sećam se tih prvih dana, bio sam mnogo više zabrinut jer je on bio veoma, veoma komplikovan za vožnju. Ove godine je sve lakše, krećemo sa mnogo boljom osnovom ali nas čeka još puno posla. Za sada sve ide po planu u smislu da nismo imali nikakvih neprijatnih iznenađenja u ponašanju bolida.”

Vozač Ferrarija dodao je da se automobil ponaša onako kako je to bilo predviđeno u simulatoru.

“Bolid se na stazi ponaša onako kako smo predvideli i u simulatoru, što je dobar znak.” dodao je on. “Posle toga, što se tiče kompetitivnosti, za to je još rano da donesemo neki zaključak.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply