Trke i testiranja

Katastrofalan dan za AlphaTuari na VN Italije

Peter Fox/Getty Images/redbullcontentpool.com

Yuki Tsunoda ovoga puta nije mogao ni da startuje.

“Imao sam dobar početak vikenda pre svega zbog dobrih kvalifikacija u petak, ali posle sprint trke i mog izletanja stavri su bile razočaravajuće. Znali smo da nešto nije bilo dobro tokom instalacionih krugova, ali nismo uspeli da ga popravimo pred početak. Još uvek ne znamo šta je uzrok kvara, ali smo morali da odustanemo. Ovo je bila naša domaća trka na koju smo zabeležili razočaravajući rezultat. Sada ostaje da se pripremimo za narednu trku.” kazao je Pierre Gasly.

“Na krugu za grid videli smo da imamo mehaničke probleme. Pokušali smo to da popravimo na samom gridu, ali nije bilo moguće, zbog čega smo odlučili da bolid odvučemo u garažu. Moji mehaničari su uradili odličan posao, ali ova ova popravka nije bila laka. Sada ostaje da zatvorimo ovo poglavlje i što bolje se spremimo za Rusiju.” dodao je Yuki Tsunoda.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar