Trke i testiranja

Izazovan početak vikenda za McLaren u Španiji

McLaren Marketing

Tim iz Vokinga očekuje puno analiza.

“Ovo je bio izazovan dan za mene. Pozitivno je to što imamo nove delove na bolidu, nešto na čemu smo dobro radili pa samo srećni kada vidimo neka poboljšanja. Imao sam grešku na drugom treningu, koja me je nažalost koštala druge sesije jer sam oštetio pod. Nije sjajno, ali se nadam sutra možemo biti na solidnim pozicijama.” kazao je Lando Norris.

“Danas je bilo prevelikih razlika. Imali smo različita podešavanja na obe sesije. Nismo na onim mestima gde bismo želeli da budemo tako da nas čeka velika analiza tokom noći. Nadam se da možemo naći ono što nam nedostaje i to bi nas ubacilo među prvih deset. Zbog toga ne znam koliko su današnja vremena merodavna. Interesantno je videti šta su ostali timovi radili. Mi se fokusiramo na nas i učinićemo sve kako popravili performanse.” dodao je Daniel Ricciardo.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar