Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Horner se po prvi put oglasio posle završene istrage

Christian Horner, Red Bull, VN Bahreina 2024. / Rudy Carezzevoli/Getty Images/Red Bull Content Pool

Šef Red Bulla oslobođen je optužbi nakon procesa koji je vođen protiv njega.

Christian Horner se od početka godine našao u teškom položaju, pošto je kompanija Red Bull rešila da nakon prijave pokrene istragu protiv njega, pre svega zbog nedoličnog ponašanja. Iako zvaničnih detalja nije bilo, austrijska kompanija je juče objavila da je ovaj proces završen i da nije bilo dokaza koji ukazuju da jež Britanac kriv.

“Veoma mi je drago što je ovaj proces okončan.” kazao je Christian Horner za Sky Sports News a prenosi GPblog i to drugog dana po dolasku u Bahrein. “Očigledno da ne mogu da komentarišem, ali ovde sam fokusiran na trkački vikend i na sezonu koja je pred nama jer moramo da odbranimo dve tutule.”

Christian Horner, Red Bull, VN Bahreina 2024. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

On je ovom prilikom nije želeo da odgovara na pitanja voditelja, pravdajući se da ne može da komentariše istražni proces, ali je na kraju dodao samo još jednu rečenicu:

“Tim nikada nije bio jači.” izjavio je Horner.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

Leave a Reply