Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Horner potvrdio da ostaje šef Red Bulla: Imao sam ogromnu podršku tima i cele kompanije

Christian Horner, Red Bull, Testiranje Bahrein 2024. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Prvi čovek tima iz Milton Kinsa oglasio se posle pobede na VN Bahreina.

Red Bull je ostvario dvostruku pobedu na otvaranju nove sezone. Pored ovog uspeha u žiži interesovanja bio je i njihov šef koji je bio pod istragom zbog nedoličnog ponašanja. Ova istraga je okončana pred početak vikenda u Bahreinu i on je oslobođen svih optužbi. Dan kasnije prašina se ponovo podigla jer su se u javnosti pojavili novi dokazi, ali njihova autentičnost nije potvrđena.

“Imao sam ogromnu podršku tima i cele kompanije.” kazao je Christian Horner nakon trke za GPblog. “Sezonu smo počeli na najbolji mogući način. Vozači su briljantno odradili posao. Ovo je najbolji mogući start za tim, naše partnere, vlasnike i za sve u Grupi.”

Gari Horner, Christian Horner, Red Bull, VN Bahreina 2024. / Clive Mason/Getty Images/Red Bull Content Pool

Britanac se na kratko osvrnuo na proces koji se vodio protiv njega i potvrdno odgovorio na pitanje da li ostaje na čelu Red Bulla.

“Apsolutno.” kazao je Christian Horner. “To je bio potpuni, legitimni unutrašnji proces koji je završen uz prisustvo nezavisnog advokata, a optužbe protiv mene su odbačene. Kraj. Idemo dalje.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

Leave a Reply