Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Honda: McLarenova frustracija ne znači prekid saradnje

Yusuke Hasegawa kazao je da trenutne loše performanse njegovog agregata ne znače da će doći do razlaza između ove dveju strana.

McLaren trenutno se nalazi u trećoj godini saradnje sa Hondom, koju je za sada obeležilo težak period u pegledu loših performansi i pouzdanosti japanskog agregata. Zbog toga, u padoku pojavile su se priče da bi tim iz Vokinga mogao da okonča ovu saradnju i vrati se na Mercedesove motore od 2018. godine. Sa druge strane Fernandu Alonsu na kraju sezone ističe ugovor sa timom, koji je u Kanadi morao da odustane zbog kvara na agregatu u momentima kada je držao desetu poziciju i jedan bod.

Zbog toga Hasegawa ne veruje da će na kraju doći do prekida saradnje, jer su oni upozorili tim o mogućim problemima još na prvim ovogodišnjim predsezonskim testiranjima.

“Ne mislim da se mnogo šta promenilo posle testa u Barseloni. Oni su idalje frustrirani, kao i mi. Razumem Zeka što je dao onakve izjave. Mislim da bi nas dobar rezultat sve ohrabrio, ali i u teškim momentima naša veza je jaka. Ovakav razvoj događaja ne znači ni prekid saradnje.” kazao je Hasegawa.

(Diskusija)

Leave a Reply