Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Hamilton: Ne znam da li će nam ova staza odgovarati

Lewis Hamilton, Mercedes, VN Španije 2023. / Mercedes AMG F1 Media Centre/Stephen Reuss

Vozač Mercedesa žele da ponove dobre performanse iz Španije.

Nemački tim je na VN Monaka doneo novi bok bolida, ali na ovoj stazi nije mogao da prikaže neke značajnije performanse, već je to učinio u Španiji kada su došli do drugog i trećeg mesta.

“Mi smo napravili pomak napred sa bolidom.” kazao je Lewis Hamilton na konferenciji za štampu a prenosi GPblog. “Prošla trka je bila pozitivna za nas, mislim to i na sve ljude u fabrici. Ceo tim ima novu energiju. Znamo put kojim želimo da idemo i imamo nameru da tamo i stignemo. Ne znamo da li će nam ova staza odgovarati i kakve će biti naše karakteristike, ali i pored toga odgovorićemo izazovu i videćemo šta će se sve dešavati.”

Lewis Hamilton, Mercedes, VN Španije 2023. / Mercedes AMG F1 Media Centre/Jiri Krenek

Britanski vozač ovom prilikom potvrdio je da se susreo sa Toto Wolffom ali da nema novih informacija po pitanju ugovora.

“Mi smo se susreli.” dodao je on. “Jeli smo picu. Video sam se sa Totom, pričali smo nekoliko puta i imamo sjajan odnos. Ali, nemam više šta da dodam u ovom momentu.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply