Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Hamilton broji dane do novih unapređenja na bolidu

Lewis Hamilton, Mercedes, VN Majamija 2023. / Merecdes AMG F1 Media Centre/ Jiri Krenek

Vozač Mercedesa nije imao lak vikend u Majamiju.

Vozači nemačkog tima uspeli su da na prvom treningu zauzmu vodeće pozicije ali prava opomena stigla je za njih na popodnevnoj sesiji, gde nisu imali potreban tempo za vodećima. To je rezultiralo i teškim kvalifikacijama pa je tako već u Q2 Lewis Hamilton morao da završi borbu za pozicije. Na kraju, sedmerostruki šampion sveta uspeo je da dođe do bodova na trci a veći deo svog vremena proveo je iza Alexandera Albona.

Zbog toga on se nada da će nova unapređenja koja treba da dođu na narednim trakama pomoći da W14 ima bolji tempo.

Lewis Hamilton, Mercedes, VN Majamija 2023 . / Mercedes AMG F1 Media Centre/LAT Images

“Brojim dane do dolaska novih unapređenja.” kazao je Lewis Hamilton za Formula1.com a prenosi GPblog. “Ove nedelje saznao sam nešto više o tome kako bi novi delovi mogli da nas poboljšaju, zbog čega imam velika očekivanja. Nadam se da će to biti korak napred. Mislim da će i ostali doneti unapređenja, pa će tako biti veoma interesantno videti kako će sve to izgledati. Uzbuđen sam zbog toga.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

Leave a Reply