Haas i Williams kandidati za sponzorstvo od strane kompanije BWT?

twitter.com/AstonMartinF1

Nekadašnji sponzor Racing Pointa sada traži novog partnera u Formuli 1.

Od kako je najavljeno da će Aston Martin preuzeti tim iz Silverstona, znalo se da će doći do određenih promena pa tako više nije bilo mesta ni za dosadašnjeg glavnosg sponzora, kompaniju za prečišćavanje vode BWT.
Best Wather Tehnology se u najbržem cirkusu pojavla još 2017. kada se njih logo našao na boku bolida Force Indije VJM10, koji je kasnije postao roze boje. Od tada ovakva kolor šema prati ovu kompaniju ali to nije naišlo na zajednički jezik sa novim timom Aston Martinom.

Portal Express.de piše da Haas pregovora sa ovom kompanijom, čije bi se boje prefarbale u roze a tim bi na ovaj način dobio dodatan prihod. Američki tim još raskida saranje sa Rich Energyem traži glavnog pokrovitelja pa se tako ove sezone odlučio da ima potpuno novu vozačku postavu. Sa druge strane kako piše Autosport.com u ovu trku uključio se i Williams, koji je prošle godine dobio nove vlasnike iz SAD.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar