Ferrari: Spremni smo za Australiju

Ferrari Media Centre

Italijanski tim uspešno je završio testiranja ali prema njihovim rečima oni još ne znaju gde stoje u odnosu na konkurenciju.

Za volanom bolida danas je bio Charles Leclerc koji je radio na simulaciji trke i pripremi za prvi trkački vikend. Utisak o celom drugom testu za javnost je izneo šef tima Mattija Binotto:

“Zadovoljan sam kako je prošao ovaj test, jer smo završili sav naš planirani program. Ovoga puta smo drugačije pristupili celoj test sesiji u odnosu na prošlu godinu, pa smo u ova tri dana isprobavali različite konfiguracije. Juče i danas smo sa Sebastianom i Charlesom radili na simulacijama trke. Verujem da nam performanse na krugu po suvom nisu onakve kakve mi želimo da budu, dok je stvar na tom polju malo bolja kada su u pitanju duži stintovi i pouzdanost. Sada se vraćamo u Maranelo sa puno podataka za analizu i čeka nas puno posla. Tim je spreman za VN Australije jer sada imamo jasnu ideju gde i kako stojimo u ovom momentu.”

Vesti sa testa kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *