Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Ferrari i Hewlett-Packard zvanično potvrdili saradnju

Carlos SainzCarlos Sainz, Ferrari, VN Australije 2024. / foto: twitter.com/ScuderiaFerrari

Ova kompanija postaće glavni sponzor tima.

Od VN Majamija ekipa iz Maranela moraće da promeni svoj zvanični naziv i biće upisana kao Scuderia Ferrari HP. Za sada još uvek nije poznata dužina i veličina ugovor ugovora, ali jasno je da će HP pored finansija Ferrari pomagati i sa najmodernijom IT tehnologijom, učestvovaće i sarađivajće u razvoju servisa, kao i da ima dosta dobre uslove oko štamapnja.


Ferrari na pragu da dobije novog glavnog sponzora?

Italijanski tim mogao bi da dobije pojačanje na finainsijom polju.

Formula 1 već par godina funkcioniše pod pravilima za ogranjičenje i kontrolu budžeta, što znači da je svaki evro veoma bitan, pre svega ako dolazi iz sponzorskih ugovora. Naime, Ferrari za sada u svom sponzorskom pultu ima puno partnera ali ne i glavnog pokrovitelja.

Kako naovodi Formu1a.uno a prema informacijama koje poseduje Sport Buiness u Maranelo bi trebalo da stigne tehnološki IT gigant koji je i ranije imao epizodu u najbržem cirkusu a u pitanju je kompanija Hewlett-Packard, poznata kao HP.

Rubens Barrichello, Ferrari, Ralf Schumache, Williams, 2004. / foto: pledgetimes.com

Prema infomracijama ovog izvora, ugovor između ove dve strane mogao bi da parira onom koji već imaju Red Bull i Oracle a to je oko 100 miliona dolara po sezoni.

Za sada se čeka potvrda ove informacije.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Zapratite našu Facebook stranicu i X nalog i pridružite se diskusijama na našem novom DISCORD serveru.

2 Comments

Leave a Reply