Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Felipe Massa se na kraju sezone povlači iz Formule 1

Ovaj Brazilac najajvio je da će ova sezona biti njegova poslednja u karijeri.

Tokom prve konferencije za medije odmah po dolasku na VN Italije, Felipe Massa se odlučio da baš tada objavi vest da će se na kraju ove sezone povući iz šampionata. U poslednjih tri godine on je vozio za tim Williamsa a u njega je došao iz Ferrarija sa koji je bilo blizu osvajanja titule 2008. godine.

“Nisam očekivao da će ovde biti ovoliko ljudi. Šta mogu vam reći. Sada sam još nervozniji neglo li pred početak moje prve trke. Pa posle 27 godina moje trkačke karijere koja je počela u kartingu i 15 godina provedenih u Formuli 1 odlučio sam da će ova biti i poslednja. Ovo će biti osam poslednjih trka za mene i pokušaću da maksimalno uživam.”

“Izabrao sam ovo mesto u Italiji jer je posebno i tu je i Michael najajvio svoje povlačanje. Odlučio sam da šansu dam nekom drugom a Italija je moj drugi dom. Ponosan sam na sve što sam učinio, možda čak i više nego što sam očekivao. Pobedio sam na 11 trka, bio na podijumu, radio sa različitim timovima i ljudima. Čak i pošto sam izgubio šampionat u poslednjoj trci zadovoljan sam svojim rezultatima.” kazao je Felipe Massa.

(Diskusija)

Leave a Reply