Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Carey uveren da može da podigne Formulu 1 na veći nivo

Bernie Ecclestone (GBR) CEO Formula One Group (FOM) and Chase Carey (USA) Vice Chairman of 21st Century Fox Media and Chairman of the Formula One Group at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Practice, Marina Bay Street Circuit, Singapore, Friday 16 September 2016.

Novi većinski vlasnik Formule 1 želi da ponovo vrati šampionat na pravi put.

Liberty Media je pre samo nekoliko dana kupila paket deonica koji je do sada imalo CVC kapital i na ovaj način ova kompanija postala je većinski vlasnik Formule 1. Bernie Ecclestone će idalje vršiti ulogu prvog organizatora gde će blisko sarađivati sa Chaseom Careyem, koji se već u padoku tokom VN Singapura lično predstavio svim timovima.

“Morate da razumete šta svi žele i onda da nađete sredinu. To nije zadatak za neki odbor, već za pojedinca. Svaka čast Berniu, on je napravio veliki uspeh, ceo svet mu se divi na poslu koji je odradio. Ja mislim da Formula 1 mora da se podići na viši nivo. U prvih 100 dana, odnosno nekoliko meseci, slušaćemo šta svi imaju da kažu a posle toga donećemo konkretne odluke. Ecclestone će idalje biti vodeći čovek i ja ću sarađivati sa njim kako bi sproveli naš uspešan plan u delo.” kazao je Carey.

(Diksuija)

Leave a Reply