Vesti

Binotto: Novi delovi su Red Bullu doneli dve desetinke

Ferrari Media Centre/Ferrari Press Office

Max Verstappen uspeo je da na posljednje dve trke pobedi Ferrari.

Šef tima iz Maranela kazao je da je Red Bull uspeo da ostvari dve desetinke prednosti a to su im omogućili novi delovi koji su donešeni na VN Emilije Romanje. Tim iz Milton Kinsa naveo je da je dovođenje baš ovih unapređenja u Imoli bio veliki rizik jer je to upravio bio i prvi sprint vikend gde su imali samo jedan trening odnosno sat vremena za testiranje. Sa druge strane Ferrari je dao novu verziju pogonske jedinice svojim vozačima na VN Majamija ali to nije bilo dovoljno da se ostvari pobeda, zbog čega se očekuje da unapređenja ovog tima stignu već za VN Španije.

“U narednih nekoliko trka biće naš red da razvijemo bolid i donesemo nove delove.” kazao je Mattija Binotto. “Mislim da neće biti iznenađenje da novi paket signe u Barselonu, što će biti veoma važno za nas. Kao i uvek nadam se da će novi delovi raditi kako smo i očekivali sa namerom da smanjimo zaostatak za Red Bullom. Oni su veoma dobri u stintu sa medijum gumama, pa su tako brzi skoro kao i mi u veoma sporim krivinama. Zbog toga moramo da bolje razumemo neke stvari. Ja verujem da su oni imali unapređenja na poslednjim trkama gde su auto napravili znatno lakšim.”

d sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar