Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Berman je trku za VN Saudijske Arabije gledao najmanje pet puta

Oliver Berman, Ferrari, VN Saudijske Arabije 2024. / Ferrari Media Centre

Mladi Britanac odlično se pokazao na svom debitantskom nastupu.

Oliver Berman dobio je poziv da se pre trećeg treninga za VN Saudijske Arabije priključi timu Ferrarija, jer je morao da zameni Carlosa Sainza koji je imao upalu slepog creva. Zbog toga Britanac napustio je sve dužnosti u Formula 2 takmičenju, ali je imao veoma dobar debi nastup i pritom je stigao da ubeleži sedmo mesto i prve bodove.

Ali, adrenalin je radio preko noći a odmah posle same trke i završenih obaveza sa timom, morao da pogleda i svoj nastup.

“Trka se završila u 22h, posle toga imate sat i po vremena da provedete sa medijima kao i da se uradi analiza trke sa timom.” kazao je Oliver Berman za The Times a prenosi GPblog. “Posle toga sam se vratio u hotel, to je već bilo jedan sat nakon ponoći, pokušao sam da spavam ali sam već od pola dva gledao trku. Moj let bio je po rasporedu u 11h ujutro, pa sam možda spavao oko pet sati, što mi nije pomoglo u oporavku. Morao sam da gledam trku a do sada sam je pogledao već pet puta.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

Leave a Reply