Please assign a menu to the primary menu location under menu

Italijanska Formula 4

Andrej Petrović potpisao za PHMAIX tim u italijanskoj i evropskoj Formuli 4

Andrej Petrović, PHMAIX, 2024. / Foto: Privatna Arhiva

Mladi Srbin takmičiće se u ovom prestižnom šampionatu.

Posle veoma dobrih trka koje je Andrej Petrović pokazao u Formuli 4 Saudijske Arabije, gde je ostavio svoju prvu pobedu u jednosedima i upisao čak 8 izlazaka na pobdeničko postolje, naš as dogovorio je saradnju sa PHMAIX timom sa kojim će se takmičiti u italijskoj i evropskoj Formuli 4. Jasno je da su dobri rezultati bili preporuka da se mladi Srbin nađe u ovako prestižnim šampionatima što je prepoznala i Alta Banka koja ga je ujedno podržila i postala njegov sponzor.

Andrej Petrović, F4 Saudijske Arabije, 2024. / Foto: Privatna Arhiva

I sam Andrej Petrović nije krio oduševljenje sklopljenom saradnjom, pa se tako već okreće i prvim izazovima a to je test na stazi u Imoli.

“Jako sam zadovoljan što sam potpisao za jedan od prestižnijih timova u italijanskom i evropskom šampionatu u Formuli 4.” kazao je sprski vozač za naš sajt. “Nadam se da ćemo ove godine moći da se borimo za ppodijume i pobede i možda čak ako nam se sve karte nameste kako treba i da osvojimo šampionat. Prvi test je u Imoli, već večeras krećemo a već ću u četvrtak po prvi put da testiram bolid, posle čega ću znati šta da očekujem. Moram da se zahvalim svom sponzoru Alta banci, jer da nije nih ja ne bih imao priliku da vozim Formulu 4.”

Prvi trkački vikend italijanske Formule 4 trajaće od 3. do 5. maja a domaćin biće italijanska staza Mizano.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

2 Comments

Leave a Reply