Alonso je već doneo odluku za 2021. godinu

wheels24.co.za

Španac je izjavio da je doneo doluku o novim planovima za budućnost.

Fernando Alonso napustio je Formulu 1 na neodređeno vreme na kraju 2018. godine, kako bi se posvetio Indikar šampionatu. U poslednjih par godina Španac nije imao prevelikog uspeha u SAD, pa se pored i drugih trkačkih avantura sve više se spominje opcija da se ponovo vrati u najbrži cirkus. List El Mundo prenosi da je Alonso već odlučio čime će se baviti u 2021.

“Manje ili više znam šta ću raditi u 2021.” kazao je dvostruki šampion sveta. “Nadam se da ćete i vi saznati uskoro, ali sada vam ne mogu ništa više reći.”
On je dodao da se naredne godine neće vraćati u Formulu 1, jer je dolazak novih pravila pomeren tek za 2022.

“Ja sam uvek pričao da je moguće da se desi da se 2021. vratim u šampionat, jer bi novi bolidi trebali biti više balansirani a ja sam gladan za novim izazvima.” dodao je bivši vozač Renaulta, McLarena i Ferrarija. “Odlaganje ovih pravila za još godinu dana je razumna odluka, jer je situacija takva da ne možete te bolide da spremite za narednu sezonu.”

Alonso je ovom prilikom odbacio mogućnost da bi mogao da se takmiči u celoj sezoni Indikar šampionata.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar