Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Allison se nada da je trka u Australiji samo početak njihovog oporavka

James Allison, Mercedes, Testiranje Barselona 2017. - Merecdes AMG F1 Media Centre/Steve Etherington

Mercedes je napravio određene promene u svojoj tehničkoj strukturi.

James Allison se posle skoro 20 meseci pauze vratio na mesto tehničkog direktora Mercedesa, ali je tako i Mike Elliott prešao na funkciju tehničkog oficira, pa se očekuje da će upravo on biti taj koji će nastaviti sa razvojem W14.

“Došli smo do zaključka da Mike i ja treba zajedno da pokrivamo ovu odgovornost, kao i da sam ja možda bolji u kratkoročnoj borbi u šampionatu sa automobilom, dok je on mnogo bolji šahista u ovom paru i bilo bi bolje da zajedno obavljamo ovaj posao koji sam ja ranije obavljao kao tehnički direktor. Na ovaj način mislim da bi imali bolji mašinu za borbu.” kazao je James Allison za F1 Nation podkast.

On se nada da će za njegov tim doći i bolji dani.

“Ne mislim da ova odluka naročito zavisi od dobre sudbine na svakom trkačkom vikendu.” dodao je Britanac. “Ona je zasnovana na proceni koja nama najviše odgovara. Mi mislimo da će ukupna borbena moć bolida biti na maksimumu ovom zamenom pozicija. Nadamo se je trka u Melburnu samo prvi korak u poboljšanju i da ćemo u budućnosti svaki vieknd moći da budemo konkurentni. Mike i ja smo uvereni da posao za koji se spremamo ima ključnu ulogu u ovom procesu poboljšanja.”

Mike Elliott, Merecdes / Mercedes AMG F1 Media Centre

Takođe, James Allison je svestan i snage Red Bulla.

“Mi smo potpuno realni količinom performansi koje Red Bull ima, a posebno Max Verstappen.” dodao je tehnički direktor Mercedesa. “Oni će biti veoma jaka konkurencija, a naš cilj ce biti da ih sustignemo i prestignemo.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply