Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Da li Honda ostaje sa Red Bullom: Možda ostanemo kao sponzor?

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com

Ovo je zadnja godina saradnje između ova dva brednda.

Honda je još prošle sezone najavila da će na kraju ove godine napustiti Formulu 1 kao dobavljač motora, pa se tako Red Bull odlučio da otkupi njihovu intelektnu svojinu i pretvori u fabriku za proizvodnju agregata. Jasno je da će japanska kompanija pružiti asistenciju prilikom ove tranzicije, pa će tako i naredne godine odelenje iz Sakure raditi u funkciji Red Bullovog odelenja za motore. Za sada dalje učešće Honde u ovom projektu još nije poznato.

“Pregovori sa Red Bullom još uvek nisu završeni.” kazao je Hondin šef Masaya Nagai za japsnku verziju sajta Motorsport.com. “Mi ćemo ih svakako podržati tokom ovog tranzicionog perioda ali još uvek nisu definisani detalji. Učinićemo sve da se pobrinemo da Red Bull bued spreman da pobedi sa svojim motorom. Mi nećemo biti dobavljač motora, naš logo neće biti vidljiv nigde. Možda ostanemo kao sponzori, ali još uvek nismo doneli takvu odluku.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply