F1 Serbia postaje Pole Position

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da od danas 24.8.2018. sajt F1-Serbia menja svoje ime u Pole-Position i sa domena F1-serbia.com u potpunosti prelazi na novi pole-position.rs.

Promena se pravi usled novih mera zaštite intelektualne svojine koje je Formula 1 pre nekog vremena počela da sprovodi. Web stranicama je sada zabranjeno da u svojim nazivima sadrže reči F1, Formula 1, Formula One, FIA Formula One World Championship, Grand Prix, F1 Grand Prix, Formula 1 Grand Prix, Paddock Club, Formula 1 Paddock Club i F1 Paddock Club.

Veliki broj stranih sajtova je već napravio promene, a neki su čak i ugašeni od strane Formule 1. Gore navedene ključne reči trenutno nisu zaštićene na našem području, ali se očekuje da se to vrlo brzo promeni, a mi želimo da spremno dočekamo taj trenutak.

Naš forum koji se nalazi na adresi f1-forum.eu za sada nastavlja da funkcioniše po starom, a blagovremeno ćemo vas obavestiti kada se i on bude selio na novi domen forum.pole-position.rs.

Što se funkcionisanja samog sajta tiče, ništa se nije promenilo. Tim iza sajta je isti kao i ranije i nastavljamo redovno da vam donosimo najsvežije vesti iz sveta Formule 1.
Takođe, želimo da svima Vama koji nas pratite i podržavate svih ovih godina kažemo veliko HVALA. Ovaj sajt je uvek bio tu samo za Vas.

Vaše poverenje je dovelo do toga da broj poseta i otvorenih strana ubrzano raste iz meseca u mesec i verujemo da ste i sami imali prilike da vidite, pogotovo tokom trkačkog vikenda, da sajt teško izdržava opterećenje i da neke vesti ne mogu odmah da se otvore. Zbog toga smo, u cilju poboljšanja kvaliteta vremena koje provodite na sajtu, prebacili sve na novi kvalitetniji server i ovakvih problema više ne bi trebalo da bude.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar