Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Verstappen i Perez hvale strategiju svog tima

Max Verstappen

Dok je Veerstappen kontrolisao celu trku, Perez je uspeo da se sa 15 mesta probije do podijuma.

“Za mene je najvažnije bilo da se odbranim u prvom krugu i posle toga sam mogao da vozim svoju trku. Odlučili smo da ne idemo u boks tokom virtualnog vozila bezbednosti i ispratimo svoju strategiju. Gume nisu bile preterano izdržljive danas, ali su pit-stopovi bili savršeno raspoređeni. Uživam u ovom trenutku i ne razmišljam previše unapred. Tokom sprint vikenda može svašta da se desi i drago mi je da se sve završilo kako treba”, izjavio je Verstappen.

“Veoma sam zadovoljan. bio je ovo težak vikend za mene i fizički pošto sam se mučio sa temperaturom, ali je tim izveo odličnu strategiju i imali smo sjajan tempo. Borba sa Carlosom je bila fer. Ferrari je bio veoma jak u sporim krivinama i imali su sjajnu trakciju, ali drago mi je što sam se vratio, posebno nakon jednog težeg perioda koji sam imao i nadam se da ćemo sada moći da nastavimo svojim uobičajenim ritmom”, rekao je Perez.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply