Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Red Bull želi da proceni Ricciardovu formu

Daniel Ricciardo, Red Bull, VN Kanade 2023. /Rudy Carezzevoli/Getty Image /Red Bull Content Pool

Ovaj Australijanac trenutno ima ulogu trećeg vozača u timu iz Milton Kinsa.

Max Verstappen trenutno dominira u šampionatu Formule 1, ali je tokom početka godine njemu najveći rival bio upravo njegov timski kolega. Ipak, kako su trke odmicale, Meksikanac nije uspevao da održi visoku formu pa tako on sada zaostaje čak 80 poena za aktualnim šampionom.

Sa druge strane Daniel Ricciardo razgleda opcije za svoj povratak na trkačko mesto, pa je tako naveo da bi Red Bull bilo idealno mesto da završi svoju karijeru. Takođe, ovaj Australijanac prihvata i činjenicu da bi možda mogao da neko vreme provede u nekom timu sa sredine grida pre nego što bi dobio priliku da se vrati u sam vrh. I pored toga što su vodeći ljudi Red Bull odbili navode da bi Sergio Perez mogao biti zamenjen, postoji plan da oni procene formu svog test vozača.

Helmut Marko, Red Bull, VN Azerbejdžana 2023. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

“Posle Silverstona, imaćemo Ricciarda u bolidu na tri dana tokom Pirellijevog testa pneumatika.” kazao je Helmut Marko za ORF a prenosi Formu1a.uno. “I tada mi možemo da procenimo gde se stvarno nalazi Ricciardo.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

4 Comments

• Kakvi znalci za tastaturom.Perezu kada je počeo da pobeđuje nadmenog holanđanina(kome je proradila sujeta),redovno skraćuju motor,da ne bi mu parirao.Zato jer umišljeni tatin sin sebičnjak hoće sve za sebe.Da što pre sruši sve rekorde.Epa morgen malo tako je hteo i Markez u moto gp-u pomagao lorencu da uzme titulu da slučajno to ne bude #VR46.I evo gde je sada karma mulo titule.Tako će i holanđanin.Živi bili pa videli

• Neko ko ne prati F1 ili je ovaj sport upoznao pre par godina citajuci tvoj komentar bi mogao zakluciti da je perez bolji vozac od Maxa ali ga u u timu bojkotuju.Max je u tim dosao maloletan i zauvek ce ostati najmladji pobednik u istoriji ovog sporta a Checo?Max je bio juniorski prvak sveta u karingu a Checo?Da je Checo bio vozac sa sampionskim potencijalom odavno bi neki top tim to prepoznao i dao mu top bolid sa kojim bi to ostvario.Mesto vozaca br2 mu sasvim odgovara jer on nema sampionski mentalitet kao vec dokazani sampioni (Alonso,Luis,Max) i potencijalni(Russel,Lecler,Noris).Mislim da nije u redu da takvim pisanjem omalovazavas Maxa jer nisi njegov navijac.To nepisano pravilo vozac br1,vozac br2 vuce korene jos odavno najbolji primer M.Schumacher i R. Barichelo.A ovaj drugi kad se pojavio u F1 predstavljan je kao buduci sampion pa kaoi Checo ponekad brzi ali nikad dovoljno da bude sampion sto nije ni postao.cak i u Brown GP timu ga je Button upropastio i uzeo titulu

• Ja F1 pratim od 1990 i volim ovaj sport kao naravno i Moto GP.Sve sto sam napisao su samo cinjenice

• Ha, ha. ha, eto sta je znacila ona izjava Maksa da je Ceko problem koji tim mora resiti, jer kad je Ceko pobedio na nekoliko trka I to je bilo zato sto Maks nije bio u poziciji da osvoji prvo mesto pa u toj euforiji Ceko je produzio Ali iz boksa je dobivao naredzenja pa se Ceko protivio I trazio obrazlozenje za neka naredzenja I sve to je pocelo da smeta I timu Ali najpre Maksu cije pobede u sampionatu su bile ugrozene pa zato prvo je Maks zainteresovan da ceko koji je poceo da ne slusa naredzenja da ode iz tima. Zato je I ovo napipavanje pulsa javnosti sa ovom najavom jer idealna zamena za Ceka bi bio bas Rikardo, koji je izjavio, mislim da je to bilo prosle godine sa kojom je prakticno priznao da je Maks bio bolji vozac od njega pa tako ako se vrati I zameni Pereza , nece mu biti tesko da bude vozac broj 2 I da cuva ledza Maksu bez ikakvog prigovora.

Leave a Reply