Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Verstappen o incidentu sa Norrisom: Slažemo se 99% oko svega, to je već mnogo

Max Verstappen, Red Bull, VN Velike Britanije 2024. / Mark Thompson/Getty Images /Red Bull Content Pool

Holanđanin je dao svoje viđenje situacije koje se desila na trci u Austriji.

Samo par dana posle trke na Red Bull Ringu karavan Formule 1 preselio se u Veliku Britaniju, pa je tako aktuelni šampion prokomentarisao svoje viđenje ove situacije i reagovao na kaznu od 10 sekundi koju je dobio zbog incidenta sa Landom Norrisom.

Tako je on na pitanje novinara da li će ovu kaznu raspravljati na sastanku vozača, vozač Red Bulla je negativno odgovorio.

“Ne, nema potrebe jer čak i kada dobijete kaznu ili nešto slično, dešavale su se i gore situacije prilikom kočenja ili kada ostavite dovoljno mesta da vas neko obiđe.” izjavio je Max Verstappen a prenosi Gpblog. “Prirodno, ja se ne slažem sa kaznom od 10 sekundi, ali jedina stvar koja mi je bila važna tokom ovog vikenda jeste moj odnos sa Landom. “

Max Verstappen, Red Bull, Lando Norris, McLaren, VN Austrije 2024. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

On je dodao da posle pregledavanja snimka, oba vozača su imala skoro isto viđenje situacije.

“Slažemo se 99% oko svega, to je već mnogo.” dodao je Holanđanin. “Ja sam uvek rekao Landu, kada načiniš prvi potez, da li unutra ili spolja, možeš mi verovati i ja neću biti taj koji će pokušati da te izbaci ili napraviti udes. Isto je i sa druge strane, jer kada smo mi pričali uvek je postojala ljudska reakcija, jer kada vas neko pretiče da li unutra ili spolja uvek imate određenu reakciju, ali ja osećam da sve što sam uradio nije bilo ništa preterano.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Zapratite našu Facebook stranicu i X nalog i pridružite se diskusijama na našem novom DISCORD serveru.

Leave a Reply