Ferrari primenjuje Mercedesovu taktiku na zimskim testiranjima

User avatar
rajs41
Admin
Posts: 4242
Joined: 16 Feb 2017, 21:53
Contact:
Image
Italijanski tim želi da se na najbolji način spremi za novi sezonu.

Kako prenosi italijanska verzija Motorsport.com, Ferrari se sprema da uradi istu stvar koju je Mercedes učinio prošle zime što mu je i pomoglo da bude i najbrži na otvaranju sezone. Tada, tim iz Maranela izgledao je kao najbolji na timskim tetsiranjima, ali po dolasku u Australiju ispostavilo se da je nemačka ekipa bila dominantnija.
Franco Nugnes sa sajta Motorsport.com prenosi da Ferrari zbog toga želi da usvoji ovu strategiju, gde će u prvoj nedelji testiranja imati “stariju” verziju bolida gde bi se fokusirali na mehanička podešavanja sa ciljem prikupljanja što više podataka dok bi se aerodinamički test vršio na drugom tesku kada bi stigla i nova verzija delova. Tako bi inženjeri u Maranelu imali nedelju dana više da na što bolji način razviju sve delove.
User avatar
maverick
Posts: 2138
Joined: 19 Feb 2017, 13:36
Koja bre mehanicka testiranja je mercedes radio prosle godine na prvom testu!?...pa oni su imali dva koncepta auta na ta dva testiranja, prvi koji je bio promasaj i drugi koji je pa znqmo sta je bio..
If a person has no dreams, they no longer have any reason to live. Dreaming is necessary, although in the dream reality should be glimpsed. For me this is a principle of life.
djdragan
Posts: 389
Joined: 28 Feb 2017, 16:47
Pa napravice prvi koji ce kao biti spor da ih ne proglase odmah favoritima za titulu.

E onda ce da naprave drugi koji ce stvarno biti spor :) :) :)
User avatar
Mercedes-AMG///
Posts: 3145
Joined: 30 Apr 2017, 23:29
djdragan wrote: 28 Jan 2020, 10:08 Pa napravice prvi koji ce kao biti spor da ih ne proglase odmah favoritima za titulu.

E onda ce da naprave drugi koji ce stvarno biti spor :) :) :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The best or nothing - Gottlieb Daimler
Post Reply