Ricciardo: RS20 treba još više prijanjanja

Post Reply
User avatar
rajs41
Admin
Posts: 3068
Joined: 16 Feb 2017, 21:53
Contact:

Ricciardo: RS20 treba još više prijanjanja

Post by rajs41 » 08 Mar 2020, 10:32

Image
Vozač Renaulta veruje da je novi bolid poboljšana verzija predhodnog ali da mu fali još prijanjanja.

Daniel Ricciardo uspeo je da postavi najbrže vreme na poslednjem danu testiranja u Barseloni na najmekšoj komponenti guma. Iako još nije želelo da daje konkretna očekivanja od novog bolida, Australijanac je rešio da uporedi RS20 sa RS19.
“Mislim da smo popravili balans bolida, jer sada se zadnji kraj bolje ponaša.” kazao je Ricciardo za Crash.net. “Uspevamo bolje da izađemo iz krivina, tako da je to poboljšanje. Što se tiče pouzdanosti, tu smo dosta jaki. To je ono što dosta forsiramo ove godine i za sada ide dobro. U vezi sa slabostima bolida, ako ga uporedimo sa Mercedesom to je da oni imaju dosta više prijanjanja pre svega na zadnjem delu. Mi na prednjoj osovini prenosimo dosta brzine i možemo da budemo agresivni na ulasku u krivinu. Zbog toga želimo da nam zadnji kraj bude kao i prednji pa onda mogu reći da nam fali na prijanjanju.”

User avatar
Renault Terminator
Posts: 2073
Joined: 18 Feb 2017, 10:17
Location: Linz,Austrija

Re: Ricciardo: RS20 treba još više prijanjanja

Post by Renault Terminator » 08 Mar 2020, 14:23

Manje-vise to se zna kada je sam auto u pitanju,snaga motora nije problem jer je na nivou konkurencije a mozda je i jaci sto me isto ne bi iznenadilo.Sasija i aerodinamika tu izgelda jos puno skripi...
Powered by Renault.
Image

Post Reply