Binotto: Vettel je idalje prioritet ali Leclerc još jednom dokazuje da je dosta brz

Post Reply
User avatar
rajs41
Admin
Posts: 2812
Joined: 16 Feb 2017, 21:53
Contact:

Binotto: Vettel je idalje prioritet ali Leclerc još jednom dokazuje da je dosta brz

Post by rajs41 » 14 Jul 2019, 09:43

Image
Šef italijanskog tima kazao je da će prva opcija u nastavku idalje biti nemački vozač.

Mattia Binotto još jednom je izjavio da će prioritet u nastavku sezone imati Sebastian Vettel ali je i Charles Leclerc pokazao da može da pobedi na svakoj trci. Nemački vozač je u prvom delu sezone profitirao u plasmanu zbog timskih naređenja, ali je šef Ferrarija još jednom potvrdio da će njegova politika ostati ne promenjena iako još nisu ostavrili pobedi na trci u ovoj sezoni.
“Ono što mislim rekao sam na početku sezone i to je da želimo da zabeležimo što je više poena za tim.” kazao je Mattia Binotto za RaceFans. “Čak kada je situacija u odnosu 50-50 Sebastian Vettel imaće prioritet. On je idalje naš najbolje plasirani vozač u šampionatu tako da će imati tu privilijegiju.”
Ipak, Charles Leclerc je jedini vozač osim Lewisa Hamiltona koji ima najviše krugova provedenih u vođstvu.
“Mislim da je u dosadašnjem delu šampionata Leclerc pokazao da je dosta brz.” kazao je šef Ferrarija. “On može da bude na pol poziciji, kao što je bio i ako mu se ukaže prilika da pobedi na trci mi ga nikada nećemo zaustaviti.”

User avatar
Interceptor
Posts: 307
Joined: 01 Oct 2017, 08:41

Re: Binotto: Vettel je idalje prioritet ali Leclerc još jednom dokazuje da je dosta brz

Post by Interceptor » 14 Jul 2019, 12:07

Ako je ovo tačno prenesena vest onda Binotto baš i nije nešto suptilno priznao nešto što smo gledali do sada.U prvom delu kaže da će i na dalje forsirati Vettela a posle kao nećemo zaustavljati Leclerca.Zasigurno ih ugovor vezuje da Vettel bude br.1 ali sigurno ne piše u ugovoru koliko radikalne timske naredbe moraju biti i sigurno ne moraju javno da "seku krila" mladjem vozaču koji je uzgred i pokazao da je dovoljno brz ako ne i brži od br.1

User avatar
fap
Posts: 2734
Joined: 19 Feb 2017, 21:31

Re: Binotto: Vettel je idalje prioritet ali Leclerc još jednom dokazuje da je dosta brz

Post by fap » 14 Jul 2019, 12:37

Ja mislim da.se oni samo sprdaju sa Vettelom i time uzdizu Leklera.Jer koja fora kao mi dajemo sve Vettelu al mali je bolji.
Vidi i sam Vettel.sta se desava u Ferrariju

iceman036
Inženjer
Posts: 2439
Joined: 16 Feb 2017, 22:30
Location: Praha 3

Re: Binotto: Vettel je idalje prioritet ali Leclerc još jednom dokazuje da je dosta brz

Post by iceman036 » 14 Jul 2019, 13:26

Ferari je postao leglo puzeva golaca i kojekakvih spodoba od kada su se reformisali pocetkom godine. Tim koji je nekada pljuvao u lice FIA danas kao ponizna piiip kleci na kolenima...Binoto je pogresan covek na pogresnom mestu, Arivabene je bio pravi za to, trebali su da sacekaju sa njim do kraja 2020. Medjutim Elkan je izgleda od dede nasledio samo pare a ne pamet a onaj Kamenko Kameriveckakoneznam ni ja sluzi kao neka ocinska figura da kaze sve je u redu, za dve godine...Slicnost sami vidite.
I onda dodjemo dotle da dva top vozaca budu izmedju cekica i nakovanja i da Fetel nema sa kime da radi, a Lekler mora da se probija kroz debeo led sacinjen od neznalica koje prave amaterske greske u taktici. Sada ce da vrate iz Zaubera ljude, konkretno Restu jer su zabrljai bolid samo tako.
Ove izjave tipa prioritet, brz, nema cemu da se nadamo, samo su dim a pozar je u Maranelu.
Secam se, pre dve godine, bio je blog iz nekoloiko delova Pad Crvene Imperije. Pisao sam ga pred tu sezonu ne nadajuci se nicemu, a Ferari je te 2017-18 bio nikad jaci...Bojim se da je i dalje isti aktuelan, samo treba zameniti neka imena i datume.
Usput, najpametnije sto je Ferari uradio je sto je poslao Kimija u Zauber, jer sa ovakvim Ferarijem danas, ne bi se izborili ni on, ni Sumaher ni Prost a ni pokojni Zil Vilnev. Sto bi rekao blazenopocivsi Niki Laudapiece of junk, a ja dodajem italian piece of junk shit and bad politics...

Post Reply