Ferrari: Vettel i Leclerc voze na samoj granici kako bi sustigli Mercedes

Post Reply
User avatar
rajs41
Admin
Posts: 2812
Joined: 16 Feb 2017, 21:53
Contact:

Ferrari: Vettel i Leclerc voze na samoj granici kako bi sustigli Mercedes

Post by rajs41 » 10 Jul 2019, 18:58

Image
Šef italijanskog tima izjavio je da sve greške koje su njegovi vozači načinili na stazi nastale su iz prostog razloga jer su prinuđeni da voze na granici svojih mogućnosti.

Dvojac Ferrarija je tokom dosadašnjeg dela sezone načinio nekoliko greška, pa je tako Charles Leclerc doživeo udes tokom subote na vikednu u Azejberdžanu, dok je Sebastian Vettel napravio grešku na trci u Kanadi kada je posle toga dobio kaznu i izgubio pobedu. Zbog toga Mattia Binotto kazao je da je njima potreban veliki rizik kako bi mogli da se vrate na pobednički kolosek.
“Sigurno, mojim vozačima nije lako.” kazao je Binotto za Auto Bild. “Vettel ima san da sa nama postane šampion i ja želim da ga podržim u ovoj realizaciji. On zna svoju ulogu u reorganizaciji tima, što je za mene veoma važno jer ima dosta iskustava u takvim situacijama. Sa druge strane on je timski igrač, ali i lider ekipe. Takođe, on uživa u svom poslu i kada ne pobeđuje, ali ima pobednički entuzijazam.”
Na pitanje novinara da prokomentariše Vettelove greške, šef Ferrarija je kazao:
“Sebastian je uvek na limitu, često puta i preko toga. Moji vozači dosta riskiraju kako bi držali tempo za vodećima. U Kanadi, Vettelu nije bilo lako da zadrži Hamiltona iza sebe, možda bi to bilo bolje da je imao jači bolid.”

User avatar
fap
Posts: 2735
Joined: 19 Feb 2017, 21:31

Re: Ferrari: Vettel i Leclerc voze na samoj granici kako bi sustigli Mercedes

Post by fap » 10 Jul 2019, 22:24

Sta je pisac hteo da kaze pa.svi voze na limitu sta Maks kao ne vozi .Binoto politika ti slabo ide.

Post Reply