Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Alonso: Neki timovi su nas prestigli po pitanju razvoja bolida

Fernando Alonso, Aston Martin, VN Velike Britanije 2023. / Aston Martin Media Centre

Tim iz Silverstona nije uspeo da dođe do podijuma na poslednje dve trke.

Fernando Alonso je izjavio da trenutni pad forme njegovog tima u najvećoj meri prouzrokovan poboljšanjima koje su doneli ostale ekipe. Tako je na Silverstonu Španac kroz cilj prošao na sedmom mestu dok je Lance Stroll ostao bez poena.

Fernando Alonso, Aston Martin, VN Velike Britanije 2023. / Aston Martin Media Centre

“Mi nismo bili brzi na ni jednoj sesiji tokom vikenda, tako da nije bilo razlike ni na trci.” kazao je dvostruki šampion za F1TV. “Verovatno, od svega pomalo je uticalo je na ovu situaciju. Neki timovi su nas prestigli po pitanju razvoja bolida a neki od njih su doneli i veća unapređenja. Takođe, tu su i karakteristike staze (Silverston) i mislim da ona nije najbolja za naš paket. Moramo da vidimo i šta se desilo po pitanju guma, jer po prvi put smo imali novi konstrukciju. Tako da nas čeka detaljna analiza. Ali, sve u svemu mislim da smo imali težak vikend. Nadam se da ćemo u Mađarskoj biti opet konkurenti.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Comments

  • Очигледно огромна разлика у перформансама болида на почетку сезоне и сада. Можда како се сезона буде приводила крају се боре са тимовима са зачеља….

    • Tacno prijatelju, ne znam zasto ali je ocigledan zastoj u razvoju Astona Martina. Svi timovi, gotovo na svaku trku donose raznorazna unapredzenja, a samo Aston Martin stagnira. Steta, pre svega za Alonsa koji ove godine vozi maestrlno.

Leave a Reply