Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Marko potvrdio da postoji mogućnost da Red Bull zameni Pereza, Norris je uvek opcija

Halmut Marko, Sergio Perez, Red Bull, VN Italije 2023. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Izgleda da se puno toga dešava iza kulisa u timu iz Milton Kinsa.

Pre samo dva dana Sergio Perez dao je jedan intervjuu u kome je kazao da će ostati u Red Bullu samo ako postoji opcija za pogodno okruženje u kojem on može da da svoj doprinos. Samo 24 časa kasnije, Helmut Marko je izjavio da bi on voleo da na mestu ovog Meksikanca vidi Landa Norrisa.

Naime, Sergio Perez nije bio konstantan tokom ove sezone, gde nije uspeo da parira Maxu Verstappenu kao i da se mučio u borbama sa ostalim timovima u momentima kada je RB19 dominantan na stazi.

Lando Norris, McLaren, VN Holandije 2023. / McLaren Media Centre

“Perez nije konstantan, on nije uvek fokusiran.” kazao je Helmut Marko za ServusTV. “Perez ima ugovor do 2024. a Norris ima sve do kraja 2025. Nažalost, stvari tako stoje. On (Norris) je svakako jedan od kandidata za nas. Sa Toro Rossom, mi smo uspeli da postignemo dogovor sa njim sve do momenta kada je njegov menadžer shvatio da postoji šansa za ugovor sa McLarenom. U pogledu mladosti i brzine, on bi nama baš lepo odgovarao. Sergio sa druge strane puni preko 30 godina i očekuje svoje četvrto dete. On tako ima drugih interesovanja, pa videćemo šta će se sledeće desiti.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Comments

Leave a Reply