Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

AMuS: Mercedes u Imoli donosi čak pola novog bolida

George Russell, Lewis Hamilton, Mercedes, VN Majamija 2023. / Mercedes AMG F1 Media Centre/Jiri Krenek

Odavno se zna da nemački tim sprema velika unapređenja.

Mercedes ni ovu sezonu nije započeo na najbolji način, ali je uspeo da koliko-toliko bude bolji od Ferrarija i da na neki način parira Aston Martinu, što je bilo nagrađeno podijumom na VN Australije. Ipak, u fabrici u Berklju odavno se kuvaju novi delovi, koji bi prema nekin najavama svetlost dana trebalo da vide baš u Imoli.

Po rečima Michaela Schmidta novinara Auto Motor und Sporta, Mercedes ovoga puta želi da napravi svežiji start.

George Russell, Mercedes, VN Majamija 2023. / Mercedes AMG F1 Media Centre/Sam Bloxham

“Mislim da Mercedes želi da ima svežiji start, jer izgleda kao da su izgubili pravc oko razvoja bolida.” kazao je on u podkastu za svoj list. “Pokušali su sve i ništa nije radilo kako treba. Sada žele da naprave svež start, čak i da se njim vrate korak unazad ali bi svakako na bolji način razumeli bolid, jer kreću iz početka.”

Prema njegovim rečima, Mercedes će u Imoli doneti pola novog bolida, pa će tako na raspolaganju imati novi pod, prednju osovinu i izmenjene bokove.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

Leave a Reply