Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Vasseur: Red Bull je i dalje ispred nas

Charles Leclerc, Ferrari, Max Verstappen, Red Bull, VN Azerbejdžana 2023. / Ferrari Media Centre

Charles Leclerc je ovom prilikom zabeležio više poena nego u dosadašnjem delu sezone.

Šef Ferrarija srećan je napretkom koji je njegov tim napravio, ali je jasno dodao da je Red Bull i dalje ispred njih. Tako tim iz Maranela u Bahreinu nije mogao da drži priključak za timom iz Milton Kinsa, ali je u Azerbejdžanu uspeo da SF-23 stavi na pol poziciju i to čak dva puta za redom.

“Bolid je već poboljšan i to još u Melburnu i sada poenta svega je da sve sastavimo kako treba i da zabeležimo poene. Tempo je tu, uzeli smo pol pozicije, pa samo sada daleko od one forme iz Bahrina.”

Ipak, Charles Leclerc nije uspeo da se u sprint trci odbrani od napada Sergia Pereza.

“Čak i ako smo mislili da smo brži od Red Bulla u kvalifikacijama, oni su i dalje ispred nas. Kada Perez otvori svoj DRS, on izgleda kao raketa.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

  • Pa druze nisi pogresio, Red Bul je klasicna raketa, bas kao one sto lete ogromnom brzinom u svemiru. Ali da ste vi toliko slabi ne bi reko, samo vam je vozacka postava slaba, a pogotovo Sajnc. Da je to tako radi primera radi predlozicu vam nesto, I pored toga sto znam da se nece ostvariti. Dajte crveni bolid Alonsu I videcete kakva je raketa crveni bolid. Vama treba bas takav vozac, pametan inteligentan brz I hrabar, to ti je Alonso u kratkim crtama. Poz.

Leave a Reply