Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Bottas objasnio kako su se on i Wolff dogovorili oko razlaza sa Mercedesom

Mercedes AMG F1/Jiri Krenek

Posle pet godina Finac više nije deo Mercedesa.

Posle nekoliko meseci špekulacija u septembru prošle godine Valtteri Bottas objavio je da napušta Mercedes i da prelazi u tim Alfa Romea sa kojima je potpisao višegodišnji ugovor dok je na njegovo mesto došao Geroge Russell.

Ipak, ova odluka je donešena zajednički posle razgovora koji je vođen između njega i šefa Mercedesa Toto Wolffa. Naime, Finac je želeo da dobije višegodišnji ugovor ali mu prvi čovek tim ipak to nije mogao da obeća.

“To je iskreno bio naš dogovor.” kazao je Bottas za Beyond The Grid podkast. “On mi baš tako nije rekao. On je znao da u neko trenutku moramo da donesemo odluku, a ja sam već u sebi odlučio da ako ne mogu da dobijem dve godine sa Mercedesom spreman sam da odem negde drugde. To je bilo jednostavno, jer sam ga pitao da li može da i ponudi dve ili više godina. On je u tom trenutku rekao ne, pa je posle sve bilo lakše.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply